Een sprookjeshuwelijk; dat is wat jullie op Het Huys ten Donck zullen ervaren! 

Droom je van een bohemian chic festival bruiloft, een klassieke huwelijksdag met prachtige bloemstukken of willen jullie elkaar het ja-woord geven te midden van de natuur? Het persoonlijke, stijlvolle en authentieke interieur, het statige Huys en het romantische park maken jullie droom werkelijkheid. Het Huys ten Donck biedt een veelzijdig palet aan mogelijkheden voor jullie trouwceremonie, diner, receptie of feest. Elk hoekje hier biedt een prachtig plaatje voor een bruidsreportage. Zo schrijven jullie hier je eigen lovestory binnen het decor van Het Huys ten Donck!

Met de verschillende ontvangstruimtes kunnen jullie het programma op jullie trouwdag zelf indelen en vormgeven. Een huwelijksceremonie in de rijkelijk met Rococo versierde Grote Ontvangstzaal, met balkon en prachtig uitzicht over het Park. Of juist elkaar buiten op het gazon het ja-woord geven onder een romantisch prieeltje. Een diner of receptie in de sfeervolle Eetkamer op de begane grond, met haard en openslaande deuren naar het terras. Of liever een BBQ in de tuin of een informeel diner met verschillende foodstands á la festivalidee. De keuze is aan jullie. En met een tent in de tuin, kan ’s avonds het feest losbarsten te midden van de 300-jaar oude bomen.

Wil je iets unieks of zoek je hulp bij het stylen van jullie grote dag? Of wens je items speciaal te laten personaliseren voor die extra personal touch aan jullie huwelijksdag? Dat kan! Maak een afspraak met onze styliste: Monique van MOX design – onze ‘Stylist in Donck Residence’.

Als je wilt trouwen op een echt unieke en super romantische plek dan is het statige Huys ten Donck de plek waar je moet wezen. De ceremonie boven in de prachtige rococo Ontvangstzaal, de balkonscene, taart aansnijden beneden in de zaal met openslaande deuren naar het romantische park, dineren beneden bij haardvuur (een orkestje maakte het plaatje compleet) etc. Onze gasten waren aangenaam verrast. Heel intiem en persoonlijk. Een sprookjeshuwelijk. Vriendelijk en behulpzaam personeel om de trouwdag perfect te maken. Huys ten Donck heeft alles in zich voor de mooiste dag in je leven nog mooier en onvergetelijker te maken! Marc & Mirjam

Adembenemende locatie met een sprookjesachtige, koninklijke sfeer; zowel binnen als buiten.
– Concetta & Kilian