JAARKALENDER
ACTIVITEITEN BUITENPLAATS HET HUYS TEN DONCK

Ieder jaar organiseert Stichting Het Huys ten Donck diverse publieksactiviteiten voor alle leeftijden en uiteenlopende doelgroepen! Van onze jaarlijks terugkerende Familie Paasevent (dit jaar op 1 april), nationale Dag van het Kasteel (17-20 mei), de Donckse Fair (31/8/2024) en Seizoensrondleidingen tot Summerschools voor vakopleidingen en partner events zoals tentoonstellingen en brand events. Op onze webpagina Activiteiten agenda vindt u de activiteiten voor ieder jaar. 

31 AUGUSTUS 2024 – DONCKSE FAIR

1 SEPTEMBER 2024 – DOE MAAR TRIBUTE BAND SMOORVERLIEFD

zie www.huystendonck.nl/activiteiten voor dit WEEKEND VOL ACTIVITEITEN & SPONSORPAKKETTEN tijdens de activiteiten tbv de CROWDFUNDING voor de RESTAURATIE, VERDUURZAMING, HERBESTEMMING, en toekomstbestendig maken van het eeuwenoude TIENDGEBOUW met nieuwe aanbouw de DONCKSE TUYNKAMER Рde nieuwe ENTREE VOOR DE BUIENPLAATS!

TICKETS & arrangementen SPONSORPAKKETTEN VERKRIJGBAAR via: www.ticketview.nl/shop/huystendonck 

 

IN DE MAAK VOOR 2024!

THE DONCK SESSIONS CONCERTENREEKS

Naar aanleiding van de prachtige Bechstein ¬†uit 1905 (dankzij de bijdrage van de G.Ph. Verhagen-Stichting) lanceren wij in 2024 een concertreeks in samenwerking met Stichting Geelvinck en MERITA Stay tuned! Al sinds 2020 zijn we bezig met de restauratie van het interieur en hebben we dankzij de Provincie Zuid-Holland, het de Groot Fonds, Stichting Bonhomme Thielens, Elise Mathilde Stichting, al meerdere topstukken uit de historische ensembles gerestaureerd. Bent u ook ge√Įnteresseerd bij te dragen aan een interessant object, een van de historische interieur ensembles, of aan projecten in het Park, kijk op onze Steun de Buitenplaats pagina!

THE DONCK TOURS SEIZOENSRONDLEIDINGEN & SUMMERSCHOOLS

In 2024 komen er weer een nieuwe reeks Seizoensrondleidingen in Huys & Park, waarvoor we nieuwe rondleiders zoeken die geanimeerd het publiek willen meenemen in alle interessante aanknooppunten van de geschiedenis van Buitenplaats Het Huys ten Donck met onze Vaderlandse Geschiedenis, actuele onderwerpen en tijdens onze Summerschools i.s.m. opleidingen nationaal en internationaal! Ben je ge√Įnteresseerd, meldt je graag via onze website (zie contact)! Engels / andere talen zijn een pr√© maar geen must! Ook kunt u voor een groep van maximaal 15 personen een priv√© rondleiding met High Tea boeken, zie onze Ontvangten pagina.

THE DONCK PRODUCTIONS

Naar aanleiding van inmiddels een interessante reeks van opnamen en TV items die over de jaren zijn opgenomen op Het Huys ten Donck zijn wij op zoek naar partijen die met ons samen onze 3 belangrijkste thema’s van Hollands Glorie vakmanschap, Ondernemerschap en Duurzaamheid gericht op lange termijn visies, onder de aandacht willen brengen. Het Huys ten Donck leent zich niet alleen als prachtig decor en geeft ieder beeld kwaiteit, sfeer en allure, maar is gevuld met onderwerpen waar om de verbindingen te leggen met andere Nederlandse en internationale vakmensen, merken, ondernemers en visionairs! We ontvangen u graag om onze gedeelde visies met een breed publiek te delen! Wilt u als sponsor of productiemaatschappij hieraan meewerken, neem graag contact op!

Houdt onze Facebookpagina Huys ten Donck alive & kicking  en instagram @huystendonck
in de gaten voor sneak previews.