Het Engelse Landschapspark biedt een prachtig schilderachtig decor in al haar seizoenen voor jullie bruidsreportage of loveshoot. Tijdens de voorjaarsbloei, op een zwoele zomerdag of met de herfstbladeren in vuur en vlam. Het romantische Park kenmerkt zich door lange zichtlijnen, prachtige bijna 300-jaar oude bomen en door verrassende hoekjes en ornamenten zoals de Franse tuin, de Schijnruïne, Oogvijver en de indrukwekkende Zonnewijzer.

Een bruidsreportage buiten in Het Park is apart te boeken voor bruidsparen die niet trouwen bij Het Huys ten Donck. Een binnenreportage is alleen exclusief voor bruidsparen die ook een uitgebreid huwelijksprogramma bij ons hebben geboekt.

Wanneer jullie een reportage boeken mogen jullie als bruidspaar en eventueel bruidsmeisjes en/of -jonkers anderhalf uur lang met jullie eigen fotograaf een bruidsreportage of loveshoot buiten in Het Park laten maken. Een bruidsreportage binnen in Het Huys is alleen mogelijk wanneer jullie ook trouwen op onze Buitenplaats, of een (vanaf) 4-uurs huwelijksprogramma hebben geboekt bij Het Huys ten Donck. 

Een aanvraag voor jullie bruidsreportage gaat per mail via ontvangen@huystendonck.nl. Als jullie de gewenste datum en tijdstip van aankomst alsmede jullie naam- en adresgegevens met telefoonnummer toesturen, maken wij voor jullie de offerte. Mocht het weer het onverhoopt niet toestaan om de bruidsreportage door te laten gaan, mogen jullie deze tot uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de reserveringsdatum kosteloos annuleren. De kosten voor een fotoshoot zijn € 185,- incl. btw.  

Nog goed om te weten voordat jullie een aanvraag indienen. Filmen is niet toegestaan wanneer jullie de bruidsreportage in Het Park van Het Huys ten Donck boeken. Het gebruik van een drone is nooit toegestaan, ook niet als jullie ervoor kiezen om te trouwen op onze Buitenplaats.

Let op! Binnenshuis is een bruidsreportage echt alleen mogelijk voor bruidsparen
die een (vanaf) 4-uurs huwelijksprogramma hebben geboekt op het Huys, en daarbij mag worden gefilmd tijdens de huwelijksceremonie. 
Wij maken op deze regel helaas geen uitzonderingen, ook niet tegen extra betaling.