Aankomende activiteiten

Alle aankomende activiteiten worden op deze pagina geplaatst. Houdt deze pagina dus goed in de gaten voor nieuwe rondleidingen, evenementen en andere activiteiten bij Buitenplaats Het Huys ten Donck.


Afgelopen activiteiten
——————–

Op het ‘Verduurzaamde’ Huys Ten Donck, met werken van AnoukArt 
1 februari tot 3 maart 2019 
Het Nieuwe Jaar brengt een jaar waarin Het Huys ten Donck met haar tijd meegaat en een grootschalig verduurzamingstraject van dit Rijksmonument afrond.  Zo openen wij – na het succes van onze Seizoensrondleidingen – nu voor het eerst dit jaar weer onze deuren, om direct ook onze allereerste moderne kunst expositie ooit op Het Huys ten Donck met u te delen, in samenwerking met topfotografe Anouk van Tetering ofwel AnoukArt! (www.anoukart.com)

Met 20 van haar werken, waarvan er 5 geïnspireerd zijn door het interieur van Het Huys ten Donck zelf, biedt AnoukArt een unieke blik op alledaagse (verzamel) objecten. Koop dus snel uw kaartje voor één van de rondleidingen in de weekenden van 1-10 februari of een samengestelde ‘private viewing’ (zie uitleg verder hieronder) waarin u, te midden van de snelheid van onze huidige wereld, niet alleen de kans krijgt om te genieten van een tour door het prachtige authentieke Rococo buitenhuis, maar ook de kans krijgt om compleet te worden verrast door de onthullende fotografie van AnoukArt. Inclusief koffie/thee & kaakje en toegang tot het Donckse Bos met beschrijving van de bezienswaardigheden en tuinornamenten volgens anekdotes in de wandelbrochure!

De opbrengsten van de rondleidingen gaan
naar het project Interieurvrijwilligers & Summerschool 2019 voor een collectie-beherplan, de trianingen van vrijwilligers en voor opleidingsdoeleinden van studenten op. het gebied van preventieve conservering!

PRIVATE VIEWING Boek een private tour voor zakelijke relaties of met vrienden!
Middels een private tour van AnoukArt en Jonkvrouw Catharina van Het Huys ten Donck samen, kunt u ook een private viewing organiseren voor door u zelf samengestelde groepen van maximaal 15 personen tussen 1 februari-3 maart met korting voor €20 p.p. (minumum €300,- per groep per rondleiding) incl. koffie/thee en taart. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van specifieke kunstwerken van AnoukArt, dan kunt u ook een individuele afspraak maken voor een private viewing met Anouk dagelijks tot 3 maart tussen 10.00-17.00 uur. Hiervoor kunt u contact opnemen via funky@anoukart.com.