Met de lancering van de ‘Vrienden Van Het Huys ten Donck’, hoopt Stichting Het Huys ten Donck een betrokken donateurskring op te bouwen waarmee u de mogelijkheid krijgt om uzelf persoonlijk te verbinden aan de buitenplaats. U kunt zowel een ‘Vriend van’ worden in het algemeen, als uzelf specifiek verbinden aan  concrete projecten op de buitenplaats die wij graag gerealiseerd te zien. Met behulp van de financiële bijdragen kunnen er bijvoorbeeld kleinere monumenten zoals het Kinderspeelhuisje en tuinbeelden worden gerestaureerd, maar ook (nieuwe) projecten mogelijk worden gemaakt zoals een winkeltje in het Tiendgebouw of de moestuin. Anderzijds hopen we met de betrokken donateurs ook tot nieuwe activiteiten te komen.

Met uw steun, draagt u bij aan de waarborging van de toekomst van de unieke buitenplaats Het Huys ten Donck!


 

 

 

 

Het Huys ten Donck (1746) onder de rook van Rotterdam te Ridderkerk, is van oudsher gebouwd als ontvangsthuis en een werkelijke oasis te midden van de verstedelijkte omgeving. Nationaal en internationaal gerenommeerd om haar ‘Rococo’ stuc- en houtsnijwerk staat Het Huys ten Donck bekend als een van de mooiste huizen in Nederland. Het Engelse landschapspark kenmerkt zich met lange zichtassen en ornamenten. Een uniek stukje Nederlands cultureel erfgoed dat tot de verbeelding spreekt, maar tegelijkertijd ook een hele opgave is om optimaal in stand te houden.  Wij nodigen iedereen uit om Vriend te worden van Het Huys ten Donck en samen deze buitenplaats steeds verder tot leven te brengen voor nu en nog lang in de toekomst!

Wij ambiëren een levend landgoed waar diverse doelgroepen in een inspirerende omgeving kunnen wonen, werken, leren en recreëren.

[jr_instagram id="2"]