Aanmelden Kunst of Kitsch met Frits Sissing

TIJDENS DE DONCKSE FAIR, Zaterdag 27 augustus 2022

Aanmeldprocedure voor uw kunstvoorwerp:

Wij roepen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers om zich op te geven met een bijzonder erfstuk, kunstobject of hun favoriete vondst, om hun objecten te laten onderzoeken door de uitzonderlijke experts die wij op de Donckse Fair voor u naar de Buitenplaats komen:

Expert 1: Willem de Winter Expert in 18de en 19de eeuwse schilderingen  Expert 2: Joseph Estié Expert in Delfts aardewerk, Europees porselein, aardewerk en zilver Expert 3: Martijn Akkerman Expert in sieraden

Omdat we veel bezoekers een kans willen geven, is per persoon één voorwerp toegestaan en maximaal 15 mensen per uur per expert. U dient ook over een entreebewijs voor de Donckse Fair te beschikken. 

Aanmelden kan via Anja de Geus, emailadres: wjdegeus@hetnet.nl Met de aanmelding graag de volgende gegevens meesturen om alles in goede banen te kunnen leiden:

1.     Bestelnummer van het entreebewijs voor de Donckse Fair (te bestellen via www.ticketview.nl/shop/huystendonck) plus graag uw naam erbij vermeld

2.     Een foto van het voorwerp;

3.     Een korte omschrijving;

4.     Korte introductie over herkomst en eventueel jaartal van het object;

U ontvangt bericht terug Рindien uw voorwerp geselecteerd is Рmet het tijdstip voor uw bezoek aan de expert. 

De experts bestuderen uw object en maken de afweging welke voorwerpen en verhalen in aanmerking komen voor het tafelgesprek op het centrale podium met de heer Frits Sissing !

Bij een groot aantal aanmeldingen zal er een voorselectie plaatsvinden. Per persoon mag er 1 voorwerp  worden meegenomen.  

De Tafelsessies op het centrale podium worden in 3 sessies gehouden, te weten om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Wordt u uitgenodigd voor één van de Tafelgesprekken, dan zal mevrouw Francesca Estourgie u verder begeleiden en een tijdstip van haar horen hoe laat u verwacht wordt op het podium bij de heer Frits Sissing.

Picknickplaats met borrelplank bij Centrale Podium

Tijdens de Tafelsessies met Frits Sissing is het mogelijk een¬†picknickplaats te reserveren op het centrale Gazon inclusief een borrelplank voor 2 personen¬†√† ‚ā¨ 12,50 per borrelplank¬†met goed uitzicht op het centrale podium! (Het is helaas niet toegestaan eigen voedsel mee te nemen voor de picknick).

Voor jong en oud een complete beleving 

van buitenplaats Het Huys ten Donck

Houdt onze Facebookpagina¬†Huys ten Donck ‘alive & kicking’
en Instagram
Huys ten Donck in de gaten
voor sneak previews.

Deelnemen aan de Donckse Fair als standhouder, sponsor of op een andere manier?
Neem contact met ons op via doncksefair@huystendonck.nl.