2e Paasdag maandag 18 april 2022 Paaseieren zoeken bij Het Huys ten Donck!

We gaan weer Paaseieren zoeken in het Donckse Bos! 

Op¬†2e¬†Paasdag, maandag 18 april aanstaande¬†gaan we weer¬†een speciale route uitzetten door het¬†Donckse¬†Bos,¬†om uit te komen op de plek waar de Paashaas zijn eieren heeft verstopt!¬†Puzzelen, tellen, sport en spel, er zullen diverse¬†paas activiteiten¬†worden¬†georganiseerd.¬†Vanaf 11.00 uur tot en met 16.00 uur is iedereen welkom in het¬†Donckse¬†Bos. Entree is¬†‚ā¨ 2,00 per persoon (tarief geldt voor kinderen en volwassenen).¬†Bij goed weer bieden we ook graag een compleet verzorgde¬†picknick¬†(inclusief gebruik van¬†picknick¬†dekens) aan om ook gezinnen de kans te geven¬†samen langer te genieten van deze familiedag met een¬†picknick¬†op het Gazon! Vooraf te bestellen √° ‚ā¨ 50,00 per familie met 2 volwassenen en 2 kinderen.¬†¬†Kaarten zijn verkrijgbaar online via¬†https://www.ticketview.nl/shop/huystendonck¬†. U kunt de door u gewenste tijd en aantal personen aangeven, opdat de organisatie zoveel mogelijk kinderen de kans kan geven eieren te zoeken! Heeft u¬†speciale vragen dan kunt u altijd contact opnemen met¬†Anja¬†de Geus via¬†wjdegeus@hetnet.nl.¬† Parkeren graag aan¬†de¬†Donckselaan¬†of boven langs de Ringdijk tegenover Het¬†Huys¬†ten¬†Donck, entree¬†is bij het¬†Tiendgebouw¬†op het parkeerterrein van Het¬†Huys¬†ten¬†Donck¬†aan de Benedenrijweg 461¬†te Ridderkerk.

Ook Ruben van RAVOTT is weer van de partij met heerlijke koffie, thee, Chai en warme chocolademelk. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.              

Wij hopen u op 2e Paasdag te mogen ontmoeten. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Ideeteam Slikkerveer. 

VERVOERADVIES: BUS 144 stopt voor het Huys, bij Halte Huys ten Donck (Ridderkerk).

Parkeren langs de Donckselaan (naast de buitenplaats aan één kant van de weg parkeren niet op de berm) of tegenover het Huys langs de Ringdijk (2 banden op de berm).