DONCKSE FAIR 2019

Zaterdag 31 augustus, 10.00 – 17.00 uur, entree €5,- (alleen pin!)

met o.a. Huys ten Donck Garage sale voor het oude Tiendgebouw, stands met producten en oude ambachten rondom Het Huys, kinderactiviteiten, dierenhoek en boogschieten bij de oude Boomgaard, Food Corner op het pleintje voor het voormalige Koetshuis en spectaculaire Roofvogelshow en Schermen op het Gazon !

Dankzij Ideeteam Slikkerveer kunt u zelfs gratis mee op een mooie Dubbeldekker bus van de Donckse Fair via een rondje Donckse Bos naar het Foodfestival Dillenburgplein te Slikkerveer, Uiteraard kunt u daarna ook weer gratis terug.

Zodoende een leuk compleet dagje uit!

SPECIALS:

Rondleidingen op inschrijving overdag door het Rococo Huys ten Donck (1746) en het Donckse Bos – een van de oudste Landschapsparken

– Bij de Info-stand van Het Huys ten Donck kunt u wandelbrochures verkrijgen voor uw wandeling door het historische Landschapspark met leuke anecdotes over de bezienswaardigheden en monumentale tuinornamenten (net gerestaureerd dankzij het De Groot Fonds en onze buitenvrijwilligers) !

Avond programma ism Schmidt Zeevis & Sterrenchef Mario Ridder (van Restaurant Julia Rotterdam) voor diner op inschrijving in de Eetkamer van Het Huys ten Donck

VOOR DE LAATSTE UPDATES OVER DE DONCKSE FAIR ZIE ONZE FACEBOOK PAGINA HUYS TEN DONCK ALIVE & KICKING!