Donckse Fair – UITGESTELD naar zaterdag 27 augustus 2022

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Wij vinden het ontzettend jammer om te moeten mededelen dat de Donckse Fair dit jaar geen doorgang kan vinden. Het goede nieuws is dat we dankzij de medewerking van de Gemeente Ridderkerk wel de gehele programmering tezamen met Frits Sissing van ‘Tussen Kunst & Kitsch’ en nog veel meer moois, volgend jaar alleen maar beter zullen kunnen maken voor al onze trouwe bezoekers. Maar dat laat niet weg dat we nu helaas eerst het slechte nieuws moeten delen, want ondanks dat we er alles aan hebben gedaan om te voldoen aan alle nieuwste regelgeving rondom corona besloten wij dat we met de laatste gestelde eisen door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond teveel van de kwaliteit en de beleving die wij graag aan onze bezoekers willen bieden tijdens de Donckse Fair, moesten inleveren.

Derhalve hebben wij besloten ons programma een jaar op te schuiven en uit te stellen naar zaterdag 27 augustus 2022. De betaling voor uw ticket krijgt u retour. Sommigen hebben hun bijdragen gedoneerd, dat is een buitengewone attente geste die bijzonder op prijs wordt gesteld.

Aan allen die al een kaartje hadden aangeschaft en hun geld graag teruggestort zien op hun rekening – u hoeft zich geen zorgen te maken, dit zal Anja de Geus, hoofd van de organisatie zo snel mogelijk in werking zetten samen met Ticketview. Zij hebben een paar dagen nodig om dit goed te organiseren, dus wij danken u bij voorbaat graag voor uw geduld. Wij verwelkomen u allen graag volgend jaar in grote getale om het geweldige programma en Buitenplaats Het Huys ten Donck in haar volle glorie te komen beleven – zet in de agenda: zaterdag 27 augustus 2022! Wij zien er nu al enorm naar uit!! Tot volgend jaar, namens het hele team van Het Huys ten Donck!

WAT KUNT U VERWACHTEN IN 2022?
De viering alsnnog van ons jubileum met het uitgebreide thema Art, Food, Craft & Kitsch, ofwel KUNST, FOOD, AMBACHT & KITSCH! Dankzij de samenwerking met de Gemeente Ridderkerk brengt dit een bijzonder ondereel van het programma:  Frits Sissing en 3 van zijn kunstexperts bekend van “Tussen Kunst & Kitsch” die speciaal voor u naar de Buitenplaats komen om uw bijzondere kunstvoorwerpen/erfstukken te beoordelen (hierover later meer)! Verder staat er weer van alles op het programma om er voor jong en oud een geweldige dag van te maken. Geniet van de historische buitenplaats met muzikale optredens, demonstraties, en kinderactiviteiten. Maak het vakmanschap je eigen tijdens de ambachtelijke workshops op inschrijving. Ook uizonderlijke makers en kunstenaars zullen tijdens de rondleidingen en het ‘Kijkje in het Huys ten Donck’ een aantal van hun werken laten zien met een nieuwe expositie dat binnensHuys zal worden opgesteld. Speciaal voor het jubileum van Het Huys ten Donck biedt gerenomeerd fotograaf Eric van Elsen een overzichtstenstoonstelling van zijn werk geschoten op Het Huys ten Donck met o.a. foto’s van Carice van Houten, Nicolette Kluiver en videoclip van deelneemster van De Voice en model Evelyn van Elsen! Struin op de fair langs de verschillende stands met mooie producten en ambachten en veelzijdige stands met antiek, kunst, brocante, kitsch, kleding en uiteraard cadeaus. Met Rechtstreex bereiden we een mooie Proefmarkt voor. 
En tussen alle mooie programma onderdelen door kun je neerstrijken in de Food Corner  die door Ruben van Ravott Koffie en zijn besties (horeca) vrienden wordt vormgegeven!

TICKETVERKOOP ZAL WEER STARTEN PER JANUARI 2022! Graag op de hoogte blijven? 

Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor sneak previews!

Deelnemen aan de Donckse Fair als standhouder, sponsor
of op een andere manier? 
Neem contact met ons op via: doncksefair@huystendonck.nl

***

 

Voor jong en oud een totaalbeleving van Buitenplaats Het Huys ten Donck