Donckse Fair 2020

Zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus


De Donckse Fair 2020 kan dit jaar tóch doorgaan! Zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus hopen we iedereen weer op de buitenplaats te verwelkomen. Ook dit jaar staat er weer van alles op het programma om er voor jong en oud een geweldige dag van te maken. 
Geniet op de historische buitenplaats van muzikale optredens, demonstraties, workshops, kinderactiviteiten en ambachten. Strijk neer in de food corner en struin op de fair langs de verschillende stands met mooie producten.

Vervoersadvies:
Het is dit jaar mogelijk om met de auto op het voorterrein te parkeren (parkeerticket: €5,-), bus 144 stopt voor de deur, ook kun je met de fiets komen en rijdt er ieder half uur weer een pendelbus tussen het Dillenburgplein (Reijerweg, ter hoogte van de Regenboogschool) en Het Huys ten Donck. 

Beide dagen rijdt de pendelbus ieder half uur tot 18:00. Zaterdag vanaf 09:30 (met uitzondering om 13:30, dan heeft de buschauffeur een half uurtje pauze) en zondag vanaf 12:30 vanaf de Regenboogschool. De pendelbus wordt gesponsord door het Ideeteam Slikkerveer.

 


Uiteraard houden we rekening met alle benodigde corona-maatregelen, waaronder de 1,5 meter. 
Lees bij onze veelgestelde vragen alle maatregelen terug.

Voor jong en oud een complete beleving van

buitenplaats Het Huys ten Donck

 

 

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor sneak previews.

Deelnemen aan de Donckse Fair als standhouder, sponsor of op een andere manier?
Neem contact met ons op via doncksefair@huystendonck.nl.