DONCKSE FAIR  – zaterdag 26 augustus 2023, 10-19.00 uur

DUTCH ASCOT @ THE DONCK

Voor jong en oud een totaalbeleving van Buitenplaats Het Huys ten Donck!

Denk aan paarden, demo’s en clinics, flamboyante hoeden en fladderende kleurrijke jurken, schitterende bolides en Hollandse rijtuigen en Champage met aardbeien! Geniet van de muzikale optredens in de Food Corner met een High tea of High Wine erbij, of de Hollandse Oesterbar! 

Struin in je mooiste creatie over de Donckse Fair, langs de verschillende stands in de thema’s buitenleven, interieur, brocante en wellness en bezoek onze lokale Proefmarkt bij ’t Donckse Landgoedwinkeltje.

Verder zullen we onze traditionele rondleidingen en ‘kijkje in Het Huys ten Donck aanbieden, ditmaal met een mooie Hoedententoonstelling.

Met de vrolijke kinder- en familie activiteiten kun je er ook een leuk familie uitje van maken! 

Zo wordt dit jaar weer op originele wijze het monumentale Park, gebouwen en interieur en alle mooie hoekjes en kenmerken van deze unieke historische Buitenplaats, tot leven gebracht…

 

 Jort & Yvo kiezen de beste Ascot outfits!

Ascot staat vooral bekend omdat de bezoekers mooie, speciale kleding dragen: voor de dames  kleurrijke zomerjurken, voor de heren jaquet met hoed, of op z’n Rotterdams: een kleurrijk zomerpak met een eigen creatie hoed of pet.

Wij  verwelkomen u graag in Ascot-stijl en het zou leuk zijn als onze bezoekers feestelijk gekleed komen, er een echt dagje uit van maken, en vrolijk komen paraderen op deze unieke historische Buitenplaats!  

Voor degenen met de mooiste Ascot uitstraling is er zelfs einde dag een prijs te winnen … uitgereikt door niemand minder dan stijl-kenners en traditie-lovers (en Snobcasters) Jort Kelder & Yvo van Regteren Altena!

Op de dag van de Fair zaterdag 26 augsuts worden er opnames gemaakt op de Buitenplaats tijdens de Donckse Fair voor een nieuw tv-programma van Omroep MAX. Bij het betreden van dit terrein bestaat er een kans dat u in beeld komt (ook in de foto’s/beelden die van het event worden gemaakt overdag door de organisatie van de Donckse Fair) en geeft u hiervoor toestemming.

Graag op de hoogte blijven?   

De Donckse Fair is op 26 augustus 2023 geopend van 10.00-19.00 uur

***