Donckse Fair 2021

Zaterdag 28 augustus, 9.30 – 20.00 uur

We zien uit naar naar de komende editie Donckse Fair 2021 , want dit jaar gaat het gepaard met de viering van ons 275 jaar bestaan en zullen wij u graag feestelijk ontvangen! Zaterdag 28 augustus hopen we dan iedereen weer op de buitenplaats te kunnen verwelkomen met het uitgebreide thema Art, Food, Craft & Kitsch, ofwel KUNST, FOOD, AMBACHT & KITSCH! In samenwerking met de Gemeente Ridderkerk vieren we dit jubileumjaar met een bijzonder ondereel van het programma: Kunstexperts en Frits Sissing bekend van “Tussen Kunst & Kitsch” komen speciaal voor u naar de Buitenplaats om uw bijzondere kunstvoorwerpen te beoordelen (hierover later meer)! Verder staat er dit jaarweer van alles op het programma om er voor jong en oud een geweldige dag van te maken. Geniet van de historische buitenplaats met extra muzikale optredens, demonstraties, en kinderactiviteiten. Schrijf je in voor een of meer van de ambachtelijke workshops (zie via link naar ticketsite hieronder) Met uizonderlijke vakmensen en kunstenaars wordt er voor de rondleidingen en het ‘Kijkje in het Huys ten Donck’ weer een nieuwe uitzonderlijke expositie in het Huys getoond. Struin op de fair langs de verschillende stands met mooie producten. Dit jaar doen veelzijdige stands mee met antiek, kunst, brocante, kitsch, kleding en uiteraard cadeaus. Met Rechtstreex bereiden we een mooie Proefmarkt voor.

En tussen alle mooie programma onderdelen door kun je neerstrijken in de Food Corner  die dit jaar door Ruben van Ravott Koffie en zijn besties (horeca) vrienden wordt vormgegeven!

Kosten: Entrée Donckse Fair €7,50, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Deelnemen aan de Donckse Fair als standhouder, sponsor of op een andere manier? 

Neem contact met ons op via doncksefair@huystendonck.nl.
  Uiteraard houden we rekening met alle benodigde corona-maatregelen.

Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor sneak previews!

Vervoersadvies: Het is dit jaar weer mogelijk om met de auto op het voorterrein te parkeren (parkeerticket: €5,-), bus 144 stopt voor de deur, ook kun je met de fiets komen en we kijken weer naar de mogelijkheid voor het inzetten van de school- of pendelbussen tussen het Dillenburgplein (Reijerweg, ter hoogte van de Regenboogschool), Ridderkerk centrum en Het Huys ten Donck.  Binnenkort volgt meer informatie over pendelbussen en de rest van het programma, waarvan de eerste workshops en programma onderdelen al op de ticketsite te zien zijn – volg de link hieronder!

Voor jong en oud een totaalbeleving van Buitenplaats Het Huys ten Donck

Uiteraard houden we rekening met alle benodigde corona-maatregelen.