+

Trouwlocatie

Sinds augustus 2010 zijn wij officieel tot Huis der Gemeente benoemd, en kan uw trouwplechtigheid op Het Huys ten Donck plaatsvinden. Bijvoorbeeld de sfeervolle en rijkelijk met Rococo versierde Grote Ontvangstzaal is uitermate geschikt voor de trouwplechtigheid en brengt deze gelegenheid op het juiste niveau: dit is úw speciale moment. Maar ook de Eetkamer kan als trouwzaal worden gebruikt, waarbij u ook het gazon bij uw ontvangst kunt betrekken.

Voor de plechtigheid kunt u contact opnemen met de gemeente Ridderkerk. Op de website van de gemeente kunt u ook de tarieven vinden die de gemeente hanteert voor de huwelijksvoltrekking. Wij raden u aan tevens de gewenste trouwdatum van tevoren bij de Gemeente en bij ons te reserveren.

Onze cateraars zullen u graag van alle nodige suggesties voorzien voor de inrichting van uw huwelijksdag op Het Huys ten Donck. Hiervoor kunt u direct met hen contact opnemen om hun voorstellen op te vragen en te zien welke cateraar u het beste bij uw wensen vindt passen.

Door de verschillende ontvangstruimtes kunt u zelf bepalen hoe u uw trouwdag vorm geeft. Uw kunt bijvoorbeeld uw gasten ontvangen in de grote Ontvangstzaal op de eerste verdieping, met het balkon en het mooiste uitzicht over het park. Voor het diner of de receptie kunt u gebruik maken van de Eetkamer op de begane grond, met haard en openslaande deuren naar het terras. U kunt zelfs uw ceremonie buiten laten plaatsvinden. En met een tent in de tuin, kan dan 's avonds het feest losbarsten temidden van de 300 jaar oude bomen!

Capaciteit:

  • Ontvangstzaal als trouwzaal: maximaal 60-80 personen, voor een receptie 125 personen
  • Eetkamer als trouwzaal: maximaal 60-80 personen, voor een receptie 125 personen, voor een lunch/diner 60 personen
  • Voor een receptie boven de 125 personen en/of een feest kunt u een tent in de tuin plaatsen (binnenshuis kan namelijk niet gedanst worden): maximaal 250 personen

Graag verzoeken wij u voorzover mogelijk in uw aanvraag de datum, het programma dat u in gedachte heeft en het aantal personen dat u verwacht per programmaonderdeel te specificeren. Zo kunnen wij gericht antwoord geven op al uw vragen. Nadat u de informatie heeft kunnen bekijken, maken wij uiteraard graag een afspraak met u voor een bezichtiging op locatie.