+

Te huur/te koop

Wij ambiëren een levend landgoed waar diverse doelgroepen in een inspirerende omgeving kunnen wonen, werken, leren en recreëren. Ons doel is om alle bijgebouwen te herstellen, nieuwe functies te geven en de hele buitenplaats tot leven te brengen. Zo restaureerden wij het Koetshuis in 2005 & 2009 zodat het nu kantoorruimte biedt voor twee bedrijven, en onderdak aan leerwerkprojecten en onze vrijwilligers. In 2006 richtten wij de Tennisvereniging 't Donckse Bos op, waarmee we de bijna eeuw-oude tennisbaan gezamenlijk restaureerden en 40 leden nu wekelijks spelen. Het hoofdhuis onderging een grote restauratie van het exterieur in 2010, het interieur in 2012. In het park hebben wij over de laatste 6 jaren vier grote herstelprojecten uitgevoerd. Onze pachters zorgen ervoor dat de stukken land die zij bewerken en begrazen er prachtig bij liggen.

De mooie oude stalruimtes met grote glazen puien en staldeuren op de begane grond van het Koetshuis zijn sinds kort te huur.

Voor de heropbouw van de 'Houtloods' zijn inmiddels alle bouwtekeningen en bouwvergunningen rond. De Houtloods wordt een prachtig nieuw gebouw met traditionele en moderne elementen, temidden van de boomgaard aan de ene zijde en uitzicht op het Donckse Bos aan de andere zijde.

Direct naast het landgoed, aan de Donckselaan, hebben wij nog twee kleine (2-onder-1-kapper) kavels van 695m2 ieder en twee grote vrijstaande kavels (1333m2) beschikbaar. De Donckse buurt is een fijne buurt in een prachtige authentieke omgeving, tussen de Donckse Velden en het Donckse Bos.

Indien u interesse heeft om een object op de buitenplaats dat wij aanbieden te huren als kantoor, kunt u contact opnemen met Q Makelaars te Barendrecht. Uw contactpersoon is dhr Frank Ponte: frank@qmakelaars.nl, 06-29419525.

Voor informatie over de kavels aan de Donckselaan kunt u contact opnemen met Jonkvrouw Catharina Groeninx van Zoelen: info@huystendonck.nl, 0180-412155.