Schrijf mee aan een nieuw stukje geschiedenis

 

Het Huys ten Donck (1746) onder de rook van Rotterdam te Ridderkerk, is van oudsher gebouwd als ontvangsthuis en een werkelijke oasis te midden van de verstedelijkte omgeving. Nationaal en internationaal gerenommeerd om haar ‘Rococo’ stuc- en houtsnijwerk staat Het Huys ten Donck bekend als een van de mooiste huizen in Nederland. Het Engelse landschapspark kenmerkt zich met lange zichtassen en ornamenten. Een uniek stukje Nederlands cultureel erfgoed dat tot de verbeelding spreekt, maar tegelijkertijd ook een hele opgave is om optimaal in stand te houden.  Wij nodigen iedereen uit om Vriend te worden van Het Huys ten Donck en samen deze buitenplaats steeds verder tot leven te brengen voor nu en nog lang in de toekomst!

Hieronder vindt u binnenkort de verschillende mogelijkheden met betrekking tot doneren en het onderdeel worden van onze ‘Vrienden van’. U kunt ook specifiek aan één of meerdere (restauratie)projecten doneren. Klik hier voor het donateursformulier. Deze kunt u via de post opsturen of mailen naar ontvangen@huystendonck.nl.
Eénmalige en anonieme donaties kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL53 RABO 0130278637 ten name van Stichting Het Huys ten Donck.

Stichting Het Huys ten Donck is een culturele ANBI stichting waardoor u uw (periodieke) gift fiscaal kan aftrekken, voor meer informatie hierover kijkt u op de website van de belastingdienst.

[jr_instagram id="2"]